Υπηρεσίες

Άρτια τεχνική υποστήριξη

Οι συνεργάτες μας είναι απόλυτα εκπαιδευμένοι και άρτια καταρτισμένοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν όποιο πρόβλημα προκύψει. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέσα στην τουριστική περίοδο.

Ολοκληρωμένα συμβόλαια συντήρησης

Δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα συμβόλαια συντήρησης εξασφαλίζοντας έτσι την non-stop λειτουργία του κέντρου ευεξίας χωρίς προβλήματα.

Ανταλλακτικά για κάθε είδος εξοπλισμού

Όσο παλιός και αν είναι ο εξοπλισμός σας έχουμε την λύση στο κομμάτι των ανταλλακτικών.

Σχεδιασμός κέντρων ευεξίας

Στείλτε μας μια κάτοψη απο τον χώρο σας και θα σχεδιάσουμε το δικό σας κέντρο ευεξίας. Η πρότασή μας θα έχει όλο το πακέτο υπηρεσιών (σχεδιασμός, εξοπλισμός, τεχνική υποστήριξη).

Ενοικίαση οργάνων γυμναστικής

Μία νέα πρωτοποριακή ιδέα ήρθε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό σε όποιον επιθυμεί να γυμναστεί απ' το σπίτι.
Σε εμάς πλέον μπορείτε να ενοικιάσετε όργανα γυμναστικής αερόβιας άσκησης με το μήνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και αφού συζητήσουμε τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε το καταλληλότερο μηχάνημα για εσάς.
Διάδρομοι, ελλειπτικά, ποδήλατα και spinning, μπορούν πλέον να γίνουν δικά σας για λίγους μήνες, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
Ενοικιάσεις οργάνων γυμναστικής για επαγγελματίες για λίγες ημέρες. Αν είστε επαγγελματίας και χρειάζεστε για λίγο χρονικό διάστημα εξοπλισμό προκειμένου να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας στον Airbnb χώρο σας ή στο ξενοδοχείο σας, με πολλή χαρά να σας εξυπηρετήσουμε. Δώστε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενούς σας να χαρούν την γυμναστική κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο κατάλυμά σας, χωρίς να δεσμεύεται κανένα κεφάλαιο από την μεριά σας, Με παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας, μία ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας, με διαρκή τεχνική υποστήριξη, χωρίς κανένα προβληματισμό. Εσείς βάζετε την διάθεση για γυμναστική κι εμείς κάνουμε όλα τα υπόλοιπα.

Συνεργασία

μόνο με Ευρωπαϊκούς οίκους για διασφάλιση υψηλού επιπέδου
προϊόντων

Εγκαταστάσεις

κάθε είδους εξοπλισμού

Συντήρηση

όλων των ειδών των μηχανημάτων

Στόχος

μας είναι η πληρέστερη και αρτιότερη τεχνική υποστήριξη σε χώρους επαγγελματικούς και ιδιαίτερα απαιτητικούς όπως είναι τα ξενοδοχεία 5 αστέρων και οι χώροι άθλησης αυτών

Λύσεις

που ταιριάζουν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ανάλογα με το προφίλ των πελατών.

elΕλληνικά