Sabia
Sabia επαγγελματικό κρεβάτι by tecnico spa

Sabia επαγγελματικό κρεβάτι μασάζ με άμμο, νερό ή με στρώμα με ροζ αλάτι Ιμαλαϊων.

Προσφέρετε στους πελάτες σας την εμπειρία του μασάζ άμμου, νερού ή αλάτι Ιμαλαϊων.

Το Sabia επαγγελματικό κρεβάτι, είναι ένα επαγγελματικό τραπέζι μασάζ ικανό να προσφέρει μια υπέροχη κατάσταση χαλάρωσης. Αξιοποιώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες και τη χημική-φυσική σύνθεση της χαλαζιακής άμμου, επιτελεί καθαριστική, απολυμαντική και αλκαλική δράση.

Ένα επαγγελματικό κρεβάτι με ελκυστικό σχεδιασμό που περιέχει καθαρή χαλαζιακή άμμο, η οποία μπορεί να θερμανθεί μεταξύ 32° και 40° για να κάνει μασάζ και θεραπείες ικανές να χαλαρώσουν τους μύες, τα οστά και τις αρθρώσεις. Οι λειτουργίες του βοηθούν στο να μειωθούν οι πόνοι μικρής έντασης, σε μια ευχάριστη κατάσταση χαλάρωσης. Αντίστοιχα συμβαίνει κατά τη διάρκεια της κλασικής αμμοβολής.

Η άμμος που περιέχει το κρεβάτι παίρνει το σχήμα του σώματος του χρήστη παρέχοντας τέλεια επιφάνεια στήριξης και σωστή κατανομή του σωματικού βάρους. Οι μικροί κόκκοι χαλαζία ασκούν ένα συνεχές μικρο-μασάζ στο σώμα του χρήστη, ενώ η θερμοκρασία της άμμου χαλαρώνει τη μυϊκή και νευρική ένταση. Έτσι προετοιμάζει το σώμα με τον βέλτιστο τρόπο για κάθε τύπο μασάζ.

Το εξαιρετικά πατενταρισμένο σύστημα θέρμανσης, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο κρεβάτι μεγιστοποιεί την ασφάλεια κατά τη χρήση και τη συντήρηση.

Η θερμοκρασία που επιτυγχάνει η μεμβράνη θέρμανσης δημιουργεί ένα ξηρό περιβάλλον. Αυτό αποτρέπει το σχηματισμό μούχλας και βακτηρίων, ενώ διατηρεί σταθερή την υγιεινή.

Το SABBIA μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης για να προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του χρήστη. Το σύστημα αυτό διευκολύνει τις κινήσεις του χειριστή και απλοποιεί την ανάβαση και την κατάβαση του πελάτη.

ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Το SABBIA επαγγελματικό κρεβάτι μασάζ, παρέχεται με χαλαζιακή άμμο. Χάρη στα πρόσθετά της όμως, μπορεί να μετατραπεί σε τρία διαφορετικά κρεβάτια αντικαθιστώντας τη χαλαζιακή άμμο με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων ή με στρώμα νερού.

Η ΑΜΜΟΣ ΜΕ ΡΟΖ ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΙΩΝ είναι ικανή να εξισορροπήσει ξανά το σώμα. Το αλάτι Ιμαλαΐων, εντελώς φυσικό, απαλλαγμένο από πρόσθετα ή ρυπογόνες ουσίες. Επίσης, είναι πλούσιο σε φυσικές ουσίες, με πολύ υψηλή βιοενεργειακή αξία. Ακόμη, περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η θερμότητα και το μικρο-μασάζ που ασκούν οι κόκκοι, ευνοούν την αλληλεπίδραση του αλατιού με τον πελάτη. Χαλαρώνουν την ένταση των μυών. ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, εξουδετερώνουν την κατακράτηση υγρών και βοηθούν την καταπολέμηση τυχόν δερματολογικών διαταραχών.

ΑΜΜΟΣ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ.

Με την αντικατάσταση της χαλαζιακής άμμου με στρώμα νερού, είναι δυνατό να δημιουργηθούν μικρά κύματα που δίνουν στο σώμα ένα συνεχές μασάζ. Αυτά προάγουν τη φλεβική επιστροφή και τη λεμφική κυκλοφορία.

Το στρώμα είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικό υλικό και έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την ενοχλητική αίσθηση κύματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:

  • Σύστημα φωτισμού LED.
  • Οθόνη υγρών κρυστάλλων για οπτικοποίηση δεδομένων και ρύθμιση παραμέτρων λειτουργίας.
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος της θερμοκρασίας λειτουργίας.
  • Ηλεκτρονικός χρονο-θερμοστάτης για προγραμματισμένη ενεργοποίηση του συστήματος θέρμανσης.
  • Συγχρονισμός RGB μέσω καλωδίου με τον υπόλοιπο εξοπλισμό της σειράς ευεξίας ISO Italia Group. Συμπεριλαμβάνονται ακουστικά.
  • Ενσωματωμένο Mp3 player με αποθήκευση τραγουδιών σε μνήμη SD.
  • Είσοδος για εξωτερική πηγή μουσικής.

https://www.facebook.com/tecnicospa.gr

https://www.instagram.com/tecnicospa/?hl=el

 

 

elΕλληνικά