Quantum

Ένα μινιμαλιστικό υδρομασάζ με μέγιστα χαρακτηριστικά.

Less is more, σύμφωνα με τον διάσημο αρχιτέκτονα Mies Van de Rohe. Αυτός ο μινιμαλισμός είναι ο στόχος του Spa Quantum, μιας μπανιέρας υδρομασάζ χωρίς στολίδι ή τεχνούργημα, σαφώς σχεδιασμένη για χρήστες που πιστεύουν ότι οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Υπό αυτή την έννοια, το Spa Quantum είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μηχάνημα υδροθεραπείας για πολλές διαφορετικές χρήσεις, από την καθαρή χαλάρωση μέχρι την ανακούφιση από το στρες των μυών μετά την άσκηση. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα υδρομασάζ μινιμαλιστικό, ευέλικτο και πλήρες, με κορυφαία χαρακτηριστικά, το Spa Quantum είναι για εσάς.

Με 4 θέσεις, η καθεμία με διαφορετική διάταξη jet (27) και ακροφύσια θερμού αέρα (12), το Quantum είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο υδρομασάζ με εξαιρετικά χαρακτηριστικά για οικιακή χρήση. Όπως όλα τα υδρομασάζ της σειράς Exclusive, περιλαμβάνει φωτισμό και ήχο με: το σύστημα Color Sense με 5 πολύχρωμους προβολείς LED για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρωματοθεραπείας, με την κομψή εμφάνιση του εξωτερικού φωτισμού της καμπίνας (Pure Line Lighting) και με το Surround Bluetooth Audio για αναπαραγωγή μουσικής με ήχο κινηματογράφου. Εν τω μεταξύ, το ανεξάρτητο και αθόρυβο φιλτράρισμα της Silent Pump σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μασάζ με απολύτως κρυστάλλινο νερό, χάρη στην ανεκτίμητη θεραπεία υπεριώδους ακτινοβολίας, η οποία παρέχει πλήρη απολύμανση με υπεριώδες φως, με αποτέλεσμα η μυρωδιά του χλωρίου να μειώνεται κατά 80% και να μην υπάρχει κανένας ερεθισμός στα μάτια.

Το Spa Quantum είναι αποτελεσματικό όσον αφορά τη θεραπεία, το φιλτράρισμα και την κατανάλωση ενέργειας. Είναι ένα EcoSpa μονωμένο ABS βάση για την αποφυγή διαρροής θερμότητας, αλλά μπορεί επίσης να συμπληρωθεί με το Nordic Insulation System με συνολική διπλή μόνωση στα πλαϊνά για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% και διατήρηση της εσωτερικής θερμότητας ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους και σε ακραίες θερμοκρασίες -15ºC.

Όταν η ελευθερία κινήσεων έχει σημασία.

Μερικές φορές η ελευθερία κινήσεων είναι πολύ πιο σημαντική από το να έχετε ένα πλήρως εργονομικό υδρομασάζ. Το Spa Quantum έχει σχεδιαστεί για ευέλικτη υδροθεραπεία και γρήγορες μεταβάσεις, χωρίς σημαδεμένα όρια στα καθίσματα, για να παρέχει ένα ευρύχωρο εσωτερικό χωρίς φυσικούς περιορισμούς. Είναι ιδανικό για χρήστες που προτιμούν να μετακινούνται ελεύθερα στο εσωτερικό και θέλουν πιο γρήγορες αλλαγές στο κύκλωμα μασάζ τους.

Το Spa Quantum σάς δίνει επίσης ελευθερία επιλογής: μπορεί να εγκατασταθεί μέσα ή έξω από το σπίτι σας (στον κήπο, στη βεράντα, κοντά στην πισίνα) επειδή τα πολυχρηστικά του φινιρίσματα (με την κομψή λευκή του καμπύλη) προσαρμόζονται σε κάθε ρύθμιση. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, μπορεί επίσης να αγοραστεί χωρίς ντουλάπι και να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε δομή. Ο αντιδιαβρωτικός μεταλλικός σκελετός του και η πλήρης μόνωση του επιτρέπουν να τοποθετηθεί οπουδήποτε, εξασφαλίζοντας σωστή λειτουργία και υψηλή αντοχή.

Διαστάσεις: 198x198cm

Σύνολο JETS: 27 jets +12 Jets αέρα

 

https://www.facebook.com/tecnicospa.gr

https://www.instagram.com/tecnicospa/?hl=el

elΕλληνικά